Øre

Endelig! Nå har vi elektroniske ørepropper som passer ditt øre - rett ut av esken. Du slipper å ta avstøpning. Dette hørselvernet er spesialutviklet for skyttere - av skyttere, og produseres av Vario Hearables i England. Proppene fins i to utgaver, som begge har elektronisk demping av smell og høye lyder.

Novo Naturlig - det naturlige valget for leirdueskyting. Her hører du alle lyder helt som vanlig. Man merker knapt at de er der - helt til skuddet kommer og elektronikken demper lyden.

Novo Forsterket - her forsterkes lydene rundt deg, slik at du hører enda bedre enn uten. Dette er glimrende på jakt, hvor det er en fordel å høre viltet før man ser det. Modellen er også ypperlig på skytebanen eller andre støyfulle steder hvor man ønsker å føre en normal samtale og høre alt som skjer, men hvor elektronikken øyeblikkelig demper skadelige lyder.

Begge modellene kommer med seks par utbyttbare plugger - tre par i skum og tre par i silikon, i størrelsene liten - medium - stor. Dermed er man sikret at man har plugger som passer optimalt i øret. Man velger den pluggen man vil ha og monterer den på den elektroniske modulen. Så er man klar. Enklere blir det ikke!

 

"The new Vario Novo are the best in ear protection I’ve ever used. Comfy, easy to operate and great battery life. " Ben Husthwaite.