Teague Chokes

Når du vet at hver eneste due teller!

Vi i Hagleskyting.no har gjennom mange år egenhendig erfart at Teague-choker som hovedregel gir et bedre og mer stabilt treffbilde enn de fleste haglemerkers originalchoker. Mange skyttere som tester litt, har selv erfart at en 1/4 originalchoke kan gi så stor variasjon i treffbildet at det tilsvarer å skyte med alt fra 3/4 choke og ned til cylinder. På bakgrunn av vår egen utprøving gjennom mange år kan vi derfor sammenfatte erfaringene i et enkelt regnestykke: kvalitetschoke + kvalitetsskudd = stabilt treffbilde.

Det er derfor med glede at vi nå kan tilby Teague-choker til de norske skytterne.

 "Over the years I have seen numerous Olympic and International shooters using TEAGUE chokes. Without doubt, TEAGUE has revolutionized the modern shotgun and raised shooters everywhere to a much higher standard." Ian Coley, trener for Englands OL-lag seks ganger.

Teague Precision Chokes ble etablert av Nigel Teague i 1980. Da hadde denne ingeniøren jobbet i 20 år i Rolls Royce Aerospace. Gjennom de ni siste årene der hadde han utviklet en svært nøyaktig kvalitetskontroll, noe som ligger i bunnen for fremstillingen av dagens Teague-choker. Det er presisjon og kvalitet i alle ledd, noe som gjør at produksjonen også er ISO 9001-sertifisert.

Det som kjennetegner Teague-chokene er at de smalner jevnt hele veien gjennom. Dette fører til mindre rekyl, færre deformerte hagel, jevnere utgangshastighet – og viktigst av alt – et jevnere treffbilde, skudd etter skudd. Dette er egenskaper du som skytter vet å sette pris på, uansett hvilken leirduegren du trives best i. Dessuten er chokene så lette at de så å si ikke innvirker på balansen i hagla di, uansett hvilken utgave du velger.

Teagues presisjonsfremstilte choker fås til de aller fleste haglemerker og kaliber, og du kan velge mellom fem modeller:

  • Flush: flukter med pipa. Må byttes med nøkkel.
  • Extended: stikker 12 mm utenfor. Lett å bytte for hånd, men vi anbefaler nøkkel også her.
  • Super Extended: stikker opptil 25 mm utenfor. Lett å bytte for hånd, men vi anbefaler nøkkel også her.
  • Ported: gir litt mindre rekyl og munningsvipp. Lett å bytte for hånd, men vi anbefaler nøkkel også her.
  • Super Extended Ported: samme som ported, pluss gir ekstra lengde til pipene. Lett å bytte for hånd, men vi anbefaler nøkkel også her.

   

John-Ole Nordskog: "Etter at jeg begynte å bruke Teague-choker, vil jeg ikke ha noe annet. Rått! "

 

   Simen   Simen Johannessen: "You have tried the rest, now try the best!"