Walkstool

ws-nature1

Den perfekte følgesvenn for jegeren, fiskeren eller på ethvert skytestevne. Med denne kan du sette deg ned hvor som helst og lade opp til neste gang du skal i ilden.

Walkstool er en svensk oppfinnelse, og Comfort-modellene produseres i Lidköping. Walkstool er verdens eneste trebeinte stol med teleskopbein og er patent- og varemerkebeskyttet.

Dette er en stol som du lett bærer med deg hvor du enn skal. Modellen som er 55 cm høy veier bare 800 gram! Man drar bare beina fra hverandre, feller dem ut og setter seg ned på stolen. Den står stødig på alle underlag og er svært bekvem å sitte på. Man kan også sitte på stolen selv om beina ikke er dratt ut. Da er den glimrende ved matlaging over leirbål eller stormkjøkken, eller til skyting på post hvor du raskt må endre sikteretning.

Denne stolen er svært populær blant jegere, fiskere og alle som ferdes ute i naturen. Den brukes også hyppig av folk som drar på idrettsarrangementer, messer, festivaler og andre tilstelninger hvor man får behov for å hvile trette bein etter en stund.

Alle stolene kommer i en praktisk bag som lett bæres over skulderen. Den kan også enkelt stroppes fast på sekken, slik at den er lett tilgjengelig ute i skauen.