Compak

Hvis dere ønsker å skape en forening som tiltrekker seg mange skyttere, øker rekrutteringen, gir et voksende godt miljø, og som derved forbedrer økonomien markant, bør dere sette av fem minutter og lese videre.

Vi i Hagleskyting.no har i flere år levert alt av utstyr og komplette leirduebaner til jeger- og fiskerforeninger over hele Norge, og vi ser at det tegner seg et helt tydelig bilde. De foreningene som har vært villige til å investere i topp moderne baner, særlig compak-baner med datastyring og inline-skyting, har alle gjort seg de samme positive erfaringene: De får et anlegg som innbyr til mer skyting, både fordi det er morsomt og spennende, banen får mye større kapasitet, og anlegget er enkelt å betjene for skytterne selv.

Alle de foreningene vi har montert compak og Datec hos, har økt omsetningen sin. Ikke alle kan skryte av 100 prosent, men alle har en markant økning. Dette skyldes betraktelig mer skyting, bedret rekruttering, flere skyttere fra andre foreninger kommer på besøk, mer salg av skudd, samt at duesvinn reduseres til under 2 % på alle poster.

Vi ser også på resultatlistene at skyttere fra disse foreningene ofte blir gode.

 Uansett hva dere har av utstyr på banen, kan vi konvertere det aller meste til det aller beste.

Den spisskompetansen og erfaringen vi har bygd opp gjennom disse årene, er vi alene om å ha. Uansett hva dere har av kastere, akustikkanlegg og trykkerutstyr, kan vi konvertere det aller meste til det aller beste. Vi kan gjøre gamle kastere trådløse, vi kan integrere en compak-bane med nye kastere på en allerede eksisterende trap- eller skeetbane, og vi kan gi dere et anlegg som er lett å betjene og som sikrer skytterne morsomme og utfordrende duer. Kort sagt kan vi skreddersy en løsning til din forening, alt etter ønske og behov.

Vi ser at compak blir stadig mer og mer populært rundt om i Norge, og dette er en skytegren som appellerer til de aller fleste. Det er morsomt, variert og utfordrende. Man kan variere vanskelighetsgrad fra nybegynner til avansert, og ved å bytte programmer fra bare enkeltduer med to skudd på hver due, til én enkeltdue og to simultandubleer på hver standplass, er man garantert at alle skyttere kan få dekket behovet sitt.

Det er ingen problemer med å kombinere en trap-bane med en compak-bane. Man kan enkelt bytte program fra det ene til det andre. Dessuten kan trap-skytterne fortsatt skyte på lag, dersom de ønsker det. Eller så kan de også skyte inline, og derved slippe å vente på neste lag. Når skytteren på standplass 1 er ferdig med sine fem duer, kan nestemann gå inn der fortløpende. Datastyringen inneholder selvfølgelig trap-program også. Alle skytterne har et duekort de fyller duer på, og som Datec-en trekker 25 av for hver runde. På leirduesti trekkes bare de duene man bruker.

Vi i Hagleskyting.no kommer gjerne med gode råd og tips i planleggingsfasen. Vi har en egen monterings- og servicebil og dekker hele Norge, fra Kristiansand til Vadsø. Vi legger vekt på å finne gode løsninger for akkurat din forening, og vi forlater ikke en bane uten at alt fungerer som det skal. Dersom dere har tanker om å anlegge en compak-bane, sportrap-bane, fornye kastere, oppgradere eller utvide på noen som helst måte, sette opp trådløse leirduestiposter med kortsystem, kommer vi gjerne på befaring og bistår. Vi ser tydelig at de foreningene som utnytter hele skytebanen ved å anlegge leirduestiposter, får det travelt med å fylle på duer.

Ønsker dere en forening med økt skyteaktivitet og bedre økonomi, er tiden inne til å gjøre noe nå. Jo lenger ut på nyåret vi kommer, desto lengre blir leveringstiden. Ring Jon Håkedal på 4166 0404 for en hyggelig samtale om best utnyttelse av det potensialet som ligger i baneanlegget deres.

Fornøyde skyttere = god foreningsøkonomi!