Om oss

Hagleskyting gir en utrolig opplevelse!

Jeg heter Jon S. Håkedal, og jeg er aktiv jeger og hagleskytter med en stor kunnskap og erfaring om hagleskyting. Jeg drev våpenforretningen Håkedal Jakt AS i 13 år, så jeg har solgt en del tusen hagler og tilpasset flere enn jeg greier å telle...

Jeg driver selv med aktiv konkurranseskyting, samt instruere skyttere og jegere på alle nivåer til å bli bedre til å skyte med hagle.

Jeg har en enorm interesse for forskjellige skyteteknikker og metoder, og det å se de beste skytterne utøve sine spesielle ferdigheter er utrolig fascinerende. Dette har blitt en stor del av den kunnskapen jeg formidler. Jeg er også Norges eneste fullverdige medlem av APSI (Assosiation for Professional Shooting Instructors). Alle Holland & Hollands instruktører må ha denne utdannelsen.

Utdannelsen gjennom denne profesjonelle og eksklusive organisasjonen sikrer god kvalitet og høyt nivå på instruksjonen.  www.apsishooting.co.uk

I dag jobber jeg profesjonelt med Promatic leirduekastere og alt man trenger på en moderne leirduebane, samt instruksjon i hagleskyting.

Vår beliggenhet på Tømmereik gård på Nøtterøy er ideell til vår nettbutikk, med stor og romslig lagerbygning, verksted og kontor under samme tak.

Jeg ønsker at nettbutikken Hagleskyting.no skal være en synlig butikkløsning. Når du handler her, vil jeg at du skal vite hvem du handler med og kan kontakte oss om du trenger hjelp.

Vårt motto er "kvalitet i alle ledd".

Jon S. Håkedal