Tuffpak

Tuffpak – bedre reisefølge får du ikke!

Enklere blir det ikke å ta med seg våpen på reise. Dette er den optimale kofferten for jaktturer, safarier, fisketurer, golfturer, fototurer etc. 

Tuffpak er den ultimate reisekofferten når du skal ha med deg rifler, hagler, fluestenger eller fotostativ. Man får plass til tre rifler med kikkertsikte eller opptil fem hagler i den kofferten som er 1,28 høy (modell 1050). Den kan også romme fire-fem fluestenger i futteral. Man legger bare våpenet i futteralet og setter så hele futteralet nedi kofferten, som så låses med nøkkel. Våpnene er nå helt beskyttet, og kan lett tas opp og vises frem ved tollbehandling. Glem alt styret med vanlig våpenkoffert.

Tuffpak er også så romslig at du i tillegg får plass til en del klær, sko og andre ting du vil ha med deg. Dette betyr at du ved reise kan eliminere minst ett kolli – nemlig den gamle våpenkofferten – og muligens den vanlige kofferten også. Nå kan du sende våpen og klær i Tuffpak – som våpen – og nøye deg med den håndbagasjen du tar med deg om bord.

Tuffpak er også glimrende til annet sportsutstyr og dyrebare ting, slik at man slipper å bekymre seg for å sende dette med fly. Tuffpak støpes på en slik måte at produktet blir svært lett, samtidig som det er solid nok til å tåle selv de mest uforsiktige bagasjestuere. Støpeprosessen gir en Tuffpak 20 % mer materiale i alle hjørner, og koffertene er så solide at det er livstidsgaranti på dem. I tillegg tåler Tuffpak å bli utsatt for flybensin, løsemidler, fuktighet, harde slag og støt, og tåler fint temperaturer mellom -40 kuldegrader og 60 varmegrader. Formen på kofferten gjør at den ligger stødig og ikke ruller.

Den lange modellen (Tuffpak 1050) som tar hele våpen, er utstyrt med beskyttede hjul og et polstret håndtak på toppen, så uansett hvor mye den veier er den enkel å trille med seg. De korte utgavene rommer fint flere delte våpen, i tillegg til klær og annet utstyr. Tuffpak 1132 er bare 81 cm lang, mens Tuffpak 1136 kan utvides fra 81 til 92 cm. Disse er utstyrt med teleskophåndtak og hjul. Når alt er pakket nedi, låser du hele kofferten med en nøkkel. Ready to go!

 "Tuffpak sikrer meg bekymringsløse jaktreiser verden over. Anbefales på det sterkeste!" Henrik Alstad, garvet jeger og globetrotter.